Systém zapalování - Volkswagen Transporter T4
Minibusy VW T4 jsou vybaveny elektronickým zapalovacím systémem, který má jeden mikroprocesorový modul se systémem vstřikování Digifant.
Zjistit víceKontrola měniče... - Volkswagen Transporter T4
Obr. 288 Rozdělovač zapalování / měnič vysokého napětí - motor 2.0 ... Obr. 289 Schéma testu...
Zjistit vícePryč se zapalováním JZD! — Volkswagen Transporter, 2,0 l...
Po prostudování manuálů jsem objevil vlastní obvod pro 38pinové ECU... Digifant ECU, 38pin. Pro n...
Zjistit víceVolkswagen Transporter - Schéma vozu
Čtvrtá generace (T4) nejoblíbenějších pickupů, dodávek Transporter (vyrábí se... Alternátorový okruh, baterie...
Zjistit vícePostup připojení vodičů od distributora T4 - Fans Club ...
Pomoc s připojením vodičů rozdělovače. Pošlete mi diagram. Umyl jsem motor, voda tekla do rozdělovače...
Zjistit víceAlternátor, baterie, startér, spínač zapalování...
Generátor, baterie, startér, spínač zapalování. Elektrické zařízení. Elektrická schémata. Volkswagen Transporter T4. Domů > Transportér> ...
Zjistit víceOprava Volkswagen Transporter: Systém zapalování VW T4
Máme všechny fotografie a schémata potřebná pro opravy. Kompletní návod na opravy a údržbu... Systém zapalování Volkswagen T4. 2.14.1 Systém zapalování
Zjistit víceŽádná jiskra z cívky T4 2.5benzín 93g Technické stránky Volkswagen
Zkontrolujte zapalovací modul (cívku a spínač), jen nevím, co je pod kapotou Transporteru, nikdy jsem neviděl 5 válců.
Zjistit víceVolkswagen Transporter T4. Návod k obsluze...
HLAVNÍ SYSTÉMY MOTORU. T4. Obr. 4.63 Schéma kontroly vinutí zapalovací cívky. Zkontrolujte. ♢ Odpojit se odkonektor převodníku.
Zjistit vícePROBLÉM: startér se neotáčí - Klub technického fóra...
podle tradičního schématu, - nejprve se ujistěte: ... že elektromagnetické relé spouštěče přijímá „+“ ze spínače zapalování otočením klíčku,
Zjistit víceVolkswagen Transporter IV > žádný signál ECU do cívky - Existuje
(Nastavíme zapalování na značky). nespustí se. Z ECU do cívky nejde signál (ECU byla opravena, vyměněn nějaký obvod) výsledek NENÍ...
Zjistit víceT4 bez jiskry - beznaděj - VWbus.club
Pak jsem přemýšlel o spínači se zapalovací cívkou, vyměnil jsem ho, nepomohlo to. Experimentálně jsem ověřil, že po zapalovací cívce není jiskra. Jídla pro...
Zjistit víceElektrické schéma VW Passat B5 (1996-2005): Baterie, zámek...
Baterie, spínač zapalování a relé proti přetížení - schéma zapojení Volkswagen... Kde se nachází odlehčovací relé j59...
Zjistit víceVýměna rozvodového řemene a vstřikovacího čerpadla za Volkswagen T4 2.5 TDI. Plný...
K výměně rozvodového řemene a vstřikovacího čerpadla paliva na T4 budeme potřebovat: klíč k napínací kladce, zámek řemenice klikového hřídele, klíč k upevnění řemenice ozubeného vstřikovacího čerpadla paliva,...
Zjistit víceRecenze vozu Volkswagen Transporter T4
Recenze o voze Volkswagen Transporter T4... Montáž pohonu rozdělovače UAZ 417: postup a zapalovací obvod, seřízení a konfigurace...
Zjistit víceSchéma mikroprocesorového zapalovacího systému pro motory ZMZ-4061 ...
Schéma mikroprocesorového zapalovacího systému pro motory ZMZ-4061, -4063 GAZelle. ... T1, T4 – zapalovací cívky; Y3...
Zjistit víceTeorie hoření a výbuchu 3. vyd., přel. a další učebnice a workshop...
... stěny se více roztaví, žádná teplota Tg>gt; T4 (jako zapalování se samozápalem T3). Podle přijatého schématu je maximální teplota...
Zjistit více100 nejlepších rádiových elektronických obvodů
S růstemnapětí nad 12 V se otevírají tranzistory T3 a T4. Tranzistor T4 způsobí rozsvícení LED D3. Zařízení by mělo být připojeno k...
Zjistit více