Jak správně zapojit rádio? - technický...

Technické fórum Club Volkswagen Transporter, pro všechny majitele vozů Volkswagen Transporter, Caravelle, Multivan T4 T5 T6.

Zjistit více

Připojení rádia - VWbus.club

Poraďte mi, jak správně zapojit rádio, jinak zhasne a... najeto: 2,4 TD T4 '92 T4 2,5 2003 Zhovtiy 05040vanol478...

Zjistit více

Pinout hlavní jednotky Volkswagen

Pinout originálního rádia Volkswagen, pinout schémata konektorů a vodičů pro Polo, Passat, Jetta, Scirocco, Golf, Tiguan, Tuareg, Caddy, Bora,...

Zjistit více

Standardní vedení rádia (tam, kde je červená...

A nebyly tam žádné originální konektory; všechna spojení byla provedena kroucením. Podíval jsem se na diagram, ale nemohl jsem zjistit, jakým způsobem jde červenohnědá do kgzz.

Zjistit více

Autorádio Volkswagen Transporter T4 - Drive2

Pravda o provozu Volkswagenu Transporter T4 od skutečných majitelů s fotografiemi. ... Sub connect Becker. Nemohu najít informace o tomto rádiu.

Zjistit více

Barvy rádiového vodiče Volkswagen - měřiče a...

Volkswagen Jetta Eisbär 1.4TSI 6MT › Kniha jízd › Připojení čínského rádia ke sběrnici ISO a CAN (VAG). Původně napsáno pro majitele VW...

Zjistit více

vývod drátu - VW-Life.lv

... čipy kam to jde, předem díky, možná kdyby měl někdo schéma. ... Nová rádia jsou obvykle dodávána s adaptéry pro čipy Euro.

Zjistit více

Postup pro připojení vodičů od distributora T4 - Mikrob.ru

Postup připojení vodičů od rozdělovače T4 ⇐ VW T4. Elektrická zařízení... Pomoc s připojením vodičů rozdělovače. Pošlete mi diagram. Vyprané...

Zjistit více

Jak připojit rádio k zapalování - Volkswagen

Auto VW passat b5 gp 2001 131 hp 1.9 TDI. Rádio vybíjí baterii. Moje rádio není originál.V rádiu jsou 2 žluté dráty...

Zjistit více

VW-T5 - připojení jednoduchého rádia - Fórum ...

Existují zcela standardní schémata zapojení pro „jednoduché“ radiomagnetofony (hlavní jednotka), proč nepoužijete jedno z těchto schémat?

Zjistit více

VW-T5-Připojení rádia ke CAN BUS - Fórum...

Snažím se připojit, ale adaptér CAN (od CAN BUS DECODER), který Číňané poslali spolu s rádiem, nevytváří správné signály pro...

Zjistit více

Volkswagen - vývod autorádia - Base-ex

Tento článek představuje schémata konektorů pro připojení autorádií Volkswagen na obrázcích a v dostupném jazyce.

Zjistit více

Barvy rádiového drátu - Passat B3

Má někdo schéma nebo to zná? ... Barvy rádiových vodičů ... Pokud je jeden reproduktor připojen správně, ale druhý ne, ...

Zjistit více

Volkswagen Transporter T4 pojistky a relé s...

Podrobný popis pojistkových a reléových bloků. Umístění všech elektronických řídicích jednotek. Elektrická schémata Volkswagen Transporter T4.

Zjistit více

Jak připojit subwoofer ke standardnímu rádiu

Převést napětí znamená provést proces pomocí speciálního převodníku, který se prodává v každém obchodě. Schéma...

Zjistit více

Schéma pojistek pro Volkswagen Transporter T5 a T4

Rozložení napájecích komponentů ve Volkswagenu T4... tato část má na starosti chod vnitřních hodin, centrálního zamykání a rádia.

Zjistit více

Jak správně připojit rádio k Passatu B5

Měl jsem s ním závadu, musel jsem ho vypnout, jinak byl modrý vodič vždy zapojen do + a zesilovač fungoval. Takže tovární pinout pro standardní rádio...

Zjistit více

Jak připojit aktivní subwoofer ke standardnímu rádiu

Jak připojit subwoofer ke standardnímu rádiu, bez linkových výstupů... Schéma je jednoduché, ale 100% funkční. Zvládnete to sami...

Zjistit více