Jak správně zapojit rádio? - technický...
Technické fórum Club Volkswagen Transporter, pro všechny majitele vozů Volkswagen Transporter, Caravelle, Multivan T4 T5 T6.
Zjistit vícePřipojení rádia - VWbus.club
Poraďte mi, jak správně zapojit rádio, jinak zhasne a... najeto: 2,4 TD T4 '92 T4 2,5 2003 Zhovtiy 05040vanol478...
Zjistit vícePinout hlavní jednotky Volkswagen
Pinout originálního rádia Volkswagen, pinout schémata konektorů a vodičů pro Polo, Passat, Jetta, Scirocco, Golf, Tiguan, Tuareg, Caddy, Bora,...
Zjistit víceStandardní vedení rádia (tam, kde je červená...
A nebyly tam žádné originální konektory; všechna spojení byla provedena kroucením. Podíval jsem se na diagram, ale nemohl jsem zjistit, jakým způsobem jde červenohnědá do kgzz.
Zjistit víceAutorádio Volkswagen Transporter T4 - Drive2
Pravda o provozu Volkswagenu Transporter T4 od skutečných majitelů s fotografiemi. ... Sub connect Becker. Nemohu najít informace o tomto rádiu.
Zjistit víceBarvy rádiového vodiče Volkswagen - měřiče a...
Volkswagen Jetta Eisbär 1.4TSI 6MT › Kniha jízd › Připojení čínského rádia ke sběrnici ISO a CAN (VAG). Původně napsáno pro majitele VW...
Zjistit vícevývod drátu - VW-Life.lv
... čipy kam to jde, předem díky, možná kdyby měl někdo schéma. ... Nová rádia jsou obvykle dodávána s adaptéry pro čipy Euro.
Zjistit vícePostup pro připojení vodičů od distributora T4 - Mikrob.ru
Postup připojení vodičů od rozdělovače T4 ⇐ VW T4. Elektrická zařízení... Pomoc s připojením vodičů rozdělovače. Pošlete mi diagram. Vyprané...
Zjistit víceJak připojit rádio k zapalování - Volkswagen
Auto VW passat b5 gp 2001 131 hp 1.9 TDI. Rádio vybíjí baterii. Moje rádio není originál.V rádiu jsou 2 žluté dráty...
Zjistit víceVW-T5 - připojení jednoduchého rádia - Fórum ...
Existují zcela standardní schémata zapojení pro „jednoduché“ radiomagnetofony (hlavní jednotka), proč nepoužijete jedno z těchto schémat?
Zjistit víceVW-T5-Připojení rádia ke CAN BUS - Fórum...
Snažím se připojit, ale adaptér CAN (od CAN BUS DECODER), který Číňané poslali spolu s rádiem, nevytváří správné signály pro...
Zjistit víceVolkswagen - vývod autorádia - Base-ex
Tento článek představuje schémata konektorů pro připojení autorádií Volkswagen na obrázcích a v dostupném jazyce.
Zjistit víceBarvy rádiového drátu - Passat B3
Má někdo schéma nebo to zná? ... Barvy rádiových vodičů ... Pokud je jeden reproduktor připojen správně, ale druhý ne, ...
Zjistit víceVolkswagen Transporter T4 pojistky a relé s...
Podrobný popis pojistkových a reléových bloků. Umístění všech elektronických řídicích jednotek. Elektrická schémata Volkswagen Transporter T4.
Zjistit víceJak připojit subwoofer ke standardnímu rádiu
Převést napětí znamená provést proces pomocí speciálního převodníku, který se prodává v každém obchodě. Schéma...
Zjistit víceSchéma pojistek pro Volkswagen Transporter T5 a T4
Rozložení napájecích komponentů ve Volkswagenu T4... tato část má na starosti chod vnitřních hodin, centrálního zamykání a rádia.
Zjistit víceJak správně připojit rádio k Passatu B5
Měl jsem s ním závadu, musel jsem ho vypnout, jinak byl modrý vodič vždy zapojen do + a zesilovač fungoval. Takže tovární pinout pro standardní rádio...
Zjistit víceJak připojit aktivní subwoofer ke standardnímu rádiu
Jak připojit subwoofer ke standardnímu rádiu, bez linkových výstupů... Schéma je jednoduché, ale 100% funkční. Zvládnete to sami...
Zjistit více