Které horní dělo z T-54 je lepší? - World of Tanks - Mirtankov.su
Jezdil jsem s pistolí, která se zkoumá pro další napumpování objektu 140. Je to velmi dobrá věc. Jsem s tím naprosto spokojená!
Zjistit víceJaká zbraň by měla být instalována na T-54? - Pomozte mi vybrat
Pokud si věříte ve své dovednosti (řekl bych někde na úrovni C4, možná, protože jsem slyšel pouze od ufpnjh, že preferuje tuto zbraň),...
Zjistit víceS jakou zbraní lze dnes hrát T54? - Konverzace zde
S jakou zbraní lze dnes hrát T54? — nechal zde zprávu v konverzacích: Mám T54 s ženskou posádkou a právě teď jsem náhodou viděl, že výkonnostní charakteristiky děl...
Zjistit víceStřední tank T-54, které dělo je lepší? - pozvánka WoT
Ve skutečnosti jste si již podvědomě odpověděli na svou otázku, která zbraň je pro vás nejlepší, když na základě předností první řekli jednu a uvedli druhou...
Zjistit víceT-54 – Wargaming Wiki
Sériové tanky T-54 využívaly kanón D-10T a jeho varianty D-10TG, D-10T2S. Děla LB-1 a D-54 byla instalována pouze na prototypech. v...
Zjistit víceVýběr zbraně – T-54 – Weby Google
Jak je patrné ze srovnání charakteristik zbraní, D-10t2s má lepší rychlost střelby (o 5,33 %), lepší přesnost (o 8,22 %), lepší míření (o 20,69 %) ...
Zjistit víceJakou zbraň nasadit na T-54 WoT BLITZ Yandex Zen
T-54 má na výběr dvě děla: D-10T2S Vyšší rychlost palby/DPM, s o něco lepší přesností, lehčí (mírně ovlivňuje pohyblivost...
Zjistit víceT-54 - recenze sovětského středního tanku tier 9
Výběr zbraně pro T-54. Z hlediska výzbroje ST-Shki také vše vypadá velmi neobyčejně. Podle uvážení hráčů jsou nabízeny dvě varianty věžové zbraně,...
Zjistit víceT-54 - Wikipedie
Od roku 1946 T-54 a jeho modifikace předčily zahraniční střední tanky ve všech ohledech a jehodělo - 100mm tankové dělo D-10T mělo nejlepší výkon...
Zjistit víceT-62 - Wikipedie
Maximální tlak ve vývrtu hlavně je 3730 kg/cm² a maximální úsťová energie při vystřelení projektilu sabot je 6,96 MJ / 709 tf m. Dělo...
Zjistit vícePrůvodce po T-44 (ST-8, SSSR) - Tanky světa
A upgrade vašeho účtu wot na t54 se stal mnohem jednodušším a zábavnějším. ... Dříve to byla nejlepší zbraň pro T-44. ... Podle mého názoru nejlepší zbraň pro 44.
Zjistit víceT-54 Battlefield Wiki Fandom
Hlavní dělo je velmi užitečné v bitvě, protože má velmi vysoké poškození...co proti němu můžete dělat, takže nejlepší způsob, jak přežít, je utíkat.
Zjistit víceT-54 - nejlepší poválečný tank
1 – zbraň, 2 – plášť zbraně, 3 – světlomet nočního pohonu, 4 – vertikální zaměřovací mechanismy zbraně, 5 – teleskopický zaměřovač, 6 –...
Zjistit víceInformace o muzejní sbírce exponátů...
Ještě v lednu 1943 byl vyvinut nový tankový kanón s balistikou 85mm protiletadlového děla... což přispělo k lepší ventilaci bojového prostoru.
Zjistit víceWar Thunder: T-54 - gamrus.ru
Pro tento 128mm kanón jsou k dispozici 2 náboje, existují i vysoce výbušné náboje... když k tomu přidáte jeho parametry pancíře, vyjde vám, že T-54 je nejlepší tank na úrovni.
Zjistit víceJaké výhody nasadit na t 54. Výzkumný strom SSSR
Závěr: Pistole s dobrou průbojností, ale se špatnou přesností a dlouhými časy míření. ... T-54 má nejlepší manévrovatelnost a rychlost na úrovni 9, což znamená, že můžeme...
Zjistit víceÚpravy tanků T-54/55 - Army Herald
Sovětská armáda dostala nejlepší střední tank na tu dobu. ... T-54B používal jako hlavní výzbroj dělo...
Zjistit víceCenturion VS T54/55/T62 - válečná historie
zbraň byla nejlepší na hřištibitva 1973. a konečně. podle mě se stalo totéž, co v případě T34, BTR60 a mnoha dalších: byli.
Zjistit více