Které horní dělo z T-54 je lepší? - World of Tanks - Mirtankov.su

Jezdil jsem s pistolí, která se zkoumá pro další napumpování objektu 140. Je to velmi dobrá věc. Jsem s tím naprosto spokojená!

Zjistit více

Jaká zbraň by měla být instalována na T-54? - Pomozte mi vybrat

Pokud si věříte ve své dovednosti (řekl bych někde na úrovni C4, možná, protože jsem slyšel pouze od ufpnjh, že preferuje tuto zbraň),...

Zjistit více

S jakou zbraní lze dnes hrát T54? - Konverzace zde

S jakou zbraní lze dnes hrát T54? — nechal zde zprávu v konverzacích: Mám T54 s ženskou posádkou a právě teď jsem náhodou viděl, že výkonnostní charakteristiky děl...

Zjistit více

Střední tank T-54, které dělo je lepší? - pozvánka WoT

Ve skutečnosti jste si již podvědomě odpověděli na svou otázku, která zbraň je pro vás nejlepší, když na základě předností první řekli jednu a uvedli druhou...

Zjistit více

T-54 – Wargaming Wiki

Sériové tanky T-54 využívaly kanón D-10T a jeho varianty D-10TG, D-10T2S. Děla LB-1 a D-54 byla instalována pouze na prototypech. v...

Zjistit více

Výběr zbraně – T-54 – Weby Google

Jak je patrné ze srovnání charakteristik zbraní, D-10t2s má lepší rychlost střelby (o 5,33 %), lepší přesnost (o 8,22 %), lepší míření (o 20,69 %) ...

Zjistit více

Jakou zbraň nasadit na T-54 WoT BLITZ Yandex Zen

T-54 má na výběr dvě děla: D-10T2S Vyšší rychlost palby/DPM, s o něco lepší přesností, lehčí (mírně ovlivňuje pohyblivost...

Zjistit více

T-54 - recenze sovětského středního tanku tier 9

Výběr zbraně pro T-54. Z hlediska výzbroje ST-Shki také vše vypadá velmi neobyčejně. Podle uvážení hráčů jsou nabízeny dvě varianty věžové zbraně,...

Zjistit více

T-54 - Wikipedie

Od roku 1946 T-54 a jeho modifikace předčily zahraniční střední tanky ve všech ohledech a jehodělo - 100mm tankové dělo D-10T mělo nejlepší výkon...

Zjistit více

T-62 - Wikipedie

Maximální tlak ve vývrtu hlavně je 3730 kg/cm² a maximální úsťová energie při vystřelení projektilu sabot je 6,96 MJ / 709 tf m. Dělo...

Zjistit více

Průvodce po T-44 (ST-8, SSSR) - Tanky světa

A upgrade vašeho účtu wot na t54 se stal mnohem jednodušším a zábavnějším. ... Dříve to byla nejlepší zbraň pro T-44. ... Podle mého názoru nejlepší zbraň pro 44.

Zjistit více

T-54 Battlefield Wiki Fandom

Hlavní dělo je velmi užitečné v bitvě, protože má velmi vysoké poškození...co proti němu můžete dělat, takže nejlepší způsob, jak přežít, je utíkat.

Zjistit více

T-54 - nejlepší poválečný tank

1 – zbraň, 2 – plášť zbraně, 3 – světlomet nočního pohonu, 4 – vertikální zaměřovací mechanismy zbraně, 5 – teleskopický zaměřovač, 6 –...

Zjistit více

Informace o muzejní sbírce exponátů...

Ještě v lednu 1943 byl vyvinut nový tankový kanón s balistikou 85mm protiletadlového děla... což přispělo k lepší ventilaci bojového prostoru.

Zjistit více

War Thunder: T-54 - gamrus.ru

Pro tento 128mm kanón jsou k dispozici 2 náboje, existují i vysoce výbušné náboje... když k tomu přidáte jeho parametry pancíře, vyjde vám, že T-54 je nejlepší tank na úrovni.

Zjistit více

Jaké výhody nasadit na t 54. Výzkumný strom SSSR

Závěr: Pistole s dobrou průbojností, ale se špatnou přesností a dlouhými časy míření. ... T-54 má nejlepší manévrovatelnost a rychlost na úrovni 9, což znamená, že můžeme...

Zjistit více

Úpravy tanků T-54/55 - Army Herald

Sovětská armáda dostala nejlepší střední tank na tu dobu. ... T-54B používal jako hlavní výzbroj dělo...

Zjistit více

Centurion VS T54/55/T62 - válečná historie

zbraň byla nejlepší na hřištibitva 1973. a konečně. podle mě se stalo totéž, co v případě T34, BTR60 a mnoha dalších: byli.

Zjistit více