Benzín? - Chevrolet Aveo Sedan - Drive2
Recenze od majitele Chevrolet Aveo Sedan (2G) - tankování. Chlapi, je možné natankovat benzín 92?
Zjistit víceJaký benzín naplnit Chevrolet Aveo T300 - AutoGener.ru
S ohledem na kompresní poměr továrního motoru pro Aveo (T300) se doporučuje použít benzín s oktanovým číslem 95 AI-95 pro získání vypočteného...
Zjistit víceAI-95 nebo AI-92? Chevrolet Aveo (T300) - Chevrolet Aveo
Romane, vychází to tak, že když má Aveo kompresní poměr 10,8, tak 95 - 98? ... Romane, taky jsem si právě objednal víc) no, to znamená, že na benzínu neušetříme =).
Zjistit víceTankování auta benzínem (Chevrolet Aveo 2012-2018
Vozy Chevrolet Aveo jsou navrženy pro provoz na bezolovnatý benzín s oktanovým číslem (RON) minimálně 95. Je povoleno používat benzín s oktanovým...
Zjistit více95 nebo 92, který benzín - Chevrolet Aveo club - nový...
V technických specifikacích jsem viděl normu Euro-5, něco mi říká, že se šetřit nebude a nové Aveo bude přesně 95.!
Zjistit víceJe možné vyplnit Chevrolet Aveo T300 1.6 2012...
Dobrý den! Podle návodu k obsluze vašeho vozu je doporučený benzín pro použití s oktanovým číslem...
Zjistit víceJaký benzín naplnit Chevrolet Aveo - Blamper.ru
Podle výsledků průzkumu většina majitelů Chevroletu Aveo používá 95 benzin (60 %). Asi 10 % majitelů tankuje 92. benzín. No, zbývajících deset...
Zjistit víceJaký benzín je 92 nebo 95 pro Chevrolet Aveo - Fórum na pr ...
Chevrolet Aveo T300 jaký benzín natankovat. Při doplňování nepoužívejte plastové dózy nebo nádoby, hrozí nebezpečí...
Zjistit víceBENZÍN: 95 nebo 92 pro naše Aveh? - Chevrolet Aveo...
Teď pro mě není otázka coDoplňte benzín: 92. nebo 95.? ... Nebo možná ta 95 na benzince Gazprom je jen svinstvo angry2.gif
Zjistit víceJaký mám použít benzín - 95 nebo 92??? - Chevrolet Club
První vůz byl Aveo 1.5 8V., druhý Fiat Grande Punto 1.4 16V., ... Chevrolet Aveo / Chevrolet Aveo > Jaký mám použít benzín - 95 nebo 92???
Zjistit víceJaký benzín naplnit Chevrolet Aveo - aVtomarket.ru
Před půl rokem jsem si koupil Chevrolet Aveo a naplňuji ho pouze 95, je možné ho naplnit 92? Předem děkuji za vaše odpovědi! Diskuzní štítky: Chevrolet Aveo 4...
Zjistit víceChevrolet Aveo, který benzín je lepší... - VŠE O MOTORU
Jaký benzín naplnit Chevrolet Aveo T250... Chevrolet Aveo (T250) 2006-2011. Pro všechny modely s benzínovým motorem se doporučuje...
Zjistit víceSpotřeba paliva Chevrolet Aveo - Drome
Chevrolet Aveo je k dispozici s následujícími typy paliva: Benzín AI-95, Benzín AI-92, Nafta, Benzín/benzín. Rusko. Spotřeba paliva Chevrolet Aveo 2011,...
Zjistit víceChevrolet Aveo, který benzín je lepší nalít do motoru
Kdo plní Aveo T jakým benzínem? Chevrolet Aveo Sedan, benzínový motor... Aveo T300; Zřejmě to takto upravili pro Rusko, zřejmě pro Ukrajinu...
Zjistit víceChevrolet Aveo 2007 jaký druh benzínu šílená kola
Potvrzuje spotřeba paliva na Chevrolet Aveo názor řidičů, ... Igor Chevrolet Aveo t 300. ... 2 Jaký benzín natankovat do Chevroletu Lacetti.
Zjistit víceSpotřeba paliva Chevrolet Aveo - Blog milovníků aut
Chevrolet Aveo 1.2, 1.4, 1.6 spotřeba paliva na 100 km. ... složení komplexu aktivních aditiv uvedených v tabulce a benzin nějakého výrazného trendu.
Zjistit vícePalivo a provozní kapaliny [Archiv] - Strana 9
Olej v · podle pasu jaký benzín 95 nebo 92 naplnit Chevrolet Aveo, sedan, 2008 ... Kdo jaký olejnalévá do spalovacího motoru - Aveo T300 2012.
Zjistit víceSpotřeba paliva Chevrolet Aveo T300 2012 - Auto Portal
Spotřeba paliva Chevrolet Aveo T300 2012. Jak víte, jsem majitelem nového Chevroletu Aveo. Moje auto je plně vybavené...
Zjistit víceChevrolet Aveo: spotřeba paliva na 100 km
Do vozu je vhodné tankovat druh paliva uvedený v dokumentaci k vozidlu. Například motor navržený pro provoz s 92oktanovým benzínem může...
Zjistit víceŽivotnost motoru Chevrolet Aveo 1.2, 1.4, 1.5, 1.6 - Auto...
Pokud však nalijete dobrý olej a vysoce kvalitní benzín AI-92, je docela možné předejít mnoha obtížím a životnost motoru Chevrolet Aveo bude ...
Zjistit více