Benzín? - Chevrolet Aveo Sedan - Drive2

Recenze od majitele Chevrolet Aveo Sedan (2G) - tankování. Chlapi, je možné natankovat benzín 92?

Zjistit více

Jaký benzín naplnit Chevrolet Aveo T300 - AutoGener.ru

S ohledem na kompresní poměr továrního motoru pro Aveo (T300) se doporučuje použít benzín s oktanovým číslem 95 AI-95 pro získání vypočteného...

Zjistit více

AI-95 nebo AI-92? Chevrolet Aveo (T300) - Chevrolet Aveo

Romane, vychází to tak, že když má Aveo kompresní poměr 10,8, tak 95 - 98? ... Romane, taky jsem si právě objednal víc) no, to znamená, že na benzínu neušetříme =).

Zjistit více

Tankování auta benzínem (Chevrolet Aveo 2012-2018

Vozy Chevrolet Aveo jsou navrženy pro provoz na bezolovnatý benzín s oktanovým číslem (RON) minimálně 95. Je povoleno používat benzín s oktanovým...

Zjistit více

95 nebo 92, který benzín - Chevrolet Aveo club - nový...

V technických specifikacích jsem viděl normu Euro-5, něco mi říká, že se šetřit nebude a nové Aveo bude přesně 95.!

Zjistit více

Je možné vyplnit Chevrolet Aveo T300 1.6 2012...

Dobrý den! Podle návodu k obsluze vašeho vozu je doporučený benzín pro použití s oktanovým číslem...

Zjistit více

Jaký benzín naplnit Chevrolet Aveo - Blamper.ru

Podle výsledků průzkumu většina majitelů Chevroletu Aveo používá 95 benzin (60 %). Asi 10 % majitelů tankuje 92. benzín. No, zbývajících deset...

Zjistit více

Jaký benzín je 92 nebo 95 pro Chevrolet Aveo - Fórum na pr ...

Chevrolet Aveo T300 jaký benzín natankovat. Při doplňování nepoužívejte plastové dózy nebo nádoby, hrozí nebezpečí...

Zjistit více

BENZÍN: 95 nebo 92 pro naše Aveh? - Chevrolet Aveo...

Teď pro mě není otázka coDoplňte benzín: 92. nebo 95.? ... Nebo možná ta 95 na benzince Gazprom je jen svinstvo angry2.gif

Zjistit více

Jaký mám použít benzín - 95 nebo 92??? - Chevrolet Club

První vůz byl Aveo 1.5 8V., druhý Fiat Grande Punto 1.4 16V., ... Chevrolet Aveo / Chevrolet Aveo > Jaký mám použít benzín - 95 nebo 92???

Zjistit více

Jaký benzín naplnit Chevrolet Aveo - aVtomarket.ru

Před půl rokem jsem si koupil Chevrolet Aveo a naplňuji ho pouze 95, je možné ho naplnit 92? Předem děkuji za vaše odpovědi! Diskuzní štítky: Chevrolet Aveo 4...

Zjistit více

Chevrolet Aveo, který benzín je lepší... - VŠE O MOTORU

Jaký benzín naplnit Chevrolet Aveo T250... Chevrolet Aveo (T250) 2006-2011. Pro všechny modely s benzínovým motorem se doporučuje...

Zjistit více

Spotřeba paliva Chevrolet Aveo - Drome

Chevrolet Aveo je k dispozici s následujícími typy paliva: Benzín AI-95, Benzín AI-92, Nafta, Benzín/benzín. Rusko. Spotřeba paliva Chevrolet Aveo 2011,...

Zjistit více

Chevrolet Aveo, který benzín je lepší nalít do motoru

Kdo plní Aveo T jakým benzínem? Chevrolet Aveo Sedan, benzínový motor... Aveo T300; Zřejmě to takto upravili pro Rusko, zřejmě pro Ukrajinu...

Zjistit více

Chevrolet Aveo 2007 jaký druh benzínu šílená kola

Potvrzuje spotřeba paliva na Chevrolet Aveo názor řidičů, ... Igor Chevrolet Aveo t 300. ... 2 Jaký benzín natankovat do Chevroletu Lacetti.

Zjistit více

Spotřeba paliva Chevrolet Aveo - Blog milovníků aut

Chevrolet Aveo 1.2, 1.4, 1.6 spotřeba paliva na 100 km. ... složení komplexu aktivních aditiv uvedených v tabulce a benzin nějakého výrazného trendu.

Zjistit více

Palivo a provozní kapaliny [Archiv] - Strana 9

Olej v · podle pasu jaký benzín 95 nebo 92 naplnit Chevrolet Aveo, sedan, 2008 ... Kdo jaký olejnalévá do spalovacího motoru - Aveo T300 2012.

Zjistit více

Spotřeba paliva Chevrolet Aveo T300 2012 - Auto Portal

Spotřeba paliva Chevrolet Aveo T300 2012. Jak víte, jsem majitelem nového Chevroletu Aveo. Moje auto je plně vybavené...

Zjistit více

Chevrolet Aveo: spotřeba paliva na 100 km

Do vozu je vhodné tankovat druh paliva uvedený v dokumentaci k vozidlu. Například motor navržený pro provoz s 92oktanovým benzínem může...

Zjistit více

Životnost motoru Chevrolet Aveo 1.2, 1.4, 1.5, 1.6 - Auto...

Pokud však nalijete dobrý olej a vysoce kvalitní benzín AI-92, je docela možné předejít mnoha obtížím a životnost motoru Chevrolet Aveo bude ...

Zjistit více