DT z parní lokomotivy, jde to nalít na T5??? - Strana 2 - VWbus ...

Síra v něm je ale 0,2% - 0,5% (a dle DSTU pro automobilovou naftu dle... v T4 (1,9) si tuto špatnost netroufli natankovat. Tankujeme na čerpací stanici...

Zjistit více

volkswagen t4 dt - 14 odpovědí - Oprava a provoz

... platy. jaké aditivum je nejlepší použít? Koupila jsem si antigelový kondicionér do -47. ... Kapalné „I“ funguje, pokud jej nalijete do teplé motorové nafty (před...

Zjistit více

Nafta, klady a zápory. - Pohon 2

Diesely na dieselech T4 Foltz a MV praskaly, jen pojďte. ... nalít jakýkoliv olej je bezva, zvlášť v takovém množství zničíte motor...

Zjistit více

- pro naftové řidiče v mrazu - Fórum motoristů na vodní pohon.

V době, kdy jsem jezdil s naftovým motorem (před pár lety T4 2.5 TDI), ... pokud máte normální zimní naftu, nalijte si ji a neničte si mozek a...

Zjistit více

přísady do motoru - Technické fórum-klub majitelů ...

Technické fórum Klub Volkswagen Transporter, pro všechny majitele vozů Volkswagen Transporter, Caravelle, Multivan T4 T5 T6.26 zprávy · · Zdravím všechny. řekni mi, co znamená, že můžeš...

Zjistit více

Nafta nafta (vzít nebo nebrat?) - Volkswagen ...

Bylo možné odebírat motorovou naftu z dieselové lokomotivy, od železnice. Není to jako nalévat to z pistole na čerpací stanici LukOil, ještě jsem to nevyzvedl...

Zjistit více

Olej v nádrži: Využil jsem šance. Pokřižoval se a riskoval. [Archiv]

Olej prostě musí zanechat karbonové usazeniny, ale pravděpodobně pokud nalijete 300 ml t.j. ... O dvoutaktní olej na naftu - plně potvrzuji a...

Zjistit více

Olej v nádrži: Využil jsem šance. Pokřižoval se a... - Pickupclub.ru

Než jsem nalil dovnitř, zeptal jsem se, přirozeně. ...co to má smysl? promazat vstřikovací čerpadlo? Takže nafta je tak tučná.

Zjistit více

Jaký druh oleje by měl být nalit do motoru Volkswagen T4?

Řekni mi toinformace o výměně motorového oleje v motorech Volkswagen T4? kolik litrů a jaká specifikace, viskozita. Nenalezeno: motorová nafta ‎ Požadavek musí obsahovat: motorovou naftu

Zjistit více

Suché zbytky z tématu: Řidiči dieselů, všichni tady - Fórum ...

V zimě pohrávání s nekonečnými aditivy/gely, které je potřeba nalít do TEPLÉ nafty. Tito. plnění kanystrů, zahřívání v teplé...

Zjistit více

Co dělat, když je nafta naplněna špatným palivem?

Současné způsoby, jak udělat auto „krmené“ špatným pohonem na naftu.

Zjistit více

Olej v naftě - CarHelpForum

Aby někdo mohl normálně a jasně odpovědět, do jaké motorové nafty lze nalít, do které ne, proč to jde, proč to nejde, jaké následky to tam naleje...

Zjistit více

Solárium + olej, výhody nebo "samorozvod" - čínský ...

Chlapi, kdo přidal, přidá nebo bude přidávat olej do nafty!?? zájem... po určitém počtu ujetých km je nutné naplnit...

Zjistit více

Jak odmrazit nekvalitně naftové auto...

Je mýtus, že do letní motorové nafty můžete nalít nějakou kouzelnou tekutinu a ta se okamžitě změní na zimní.

Zjistit více

Jaký motorový olej pro abl

Jaký druh oleje mám dát do motoru Volkswagen T4? Vhodný olej podle schválení Volkswagen T4 Transporter; Kolik oleje je v motoru (objem) ...

Zjistit více

Motor Volkswagen Transporter T4 se nespustí

Systém napájení vznětového motoru Volkswagen T4 ... Pokud se během procesu čerpání neobjevila nafta v otvoru pro šroub, ...

Zjistit více

dotaz na palivo (z dieselové lokomotivy) Kombinovaný - Strana 4 ...

No, možná, abych se uklidnil, naliju pár litrů do nádrže běžné nafty nebo nějakého dobrého aditiva. Přesto je spotřeba 5-6 litrů na levné...

Zjistit více

Prosím poraďteolej pro WV T4 1.9TD ABL - liquimoly.ua

Speed Diesel Zusatz Komplexní přísada do nafty 1975 ... pak má smysl nalít MoS2 Leichtlauf SAE 10W-40. Obrázek

Zjistit více