HIGH COMFORT SPRINGS – Komunita...

Velikostně bylo vše perfektní, pružiny jsou o 6 cm vyšší než ty staré, ... je super, jak bude možné naložit pružiny Sharanov na T4)))

Zjistit více

Výběr výrobce pružin pro T-4 (kvalita/ceny/recenze...

Nainstaloval jsem T-3 z Volhy nebo z Moskvy. Stačí hrníčky nejprve rozemlít. Vyfotím a zveřejním... Ale ne pro mě. Yak...

Zjistit více

Pružiny ze zadní T 4, kdo namontoval závit? - FANCLUB-VW-BUS.RU

Robinson mi před půl rokem poslal zadní pružiny z T4, ještě jsem je nenamontoval, jsou stále v tašce přepravce, ani jsem je neotevřel.

Zjistit více

Ukrajinský klub - Fórum Shanuvalniki německých busiks ...

Re: jaké pružiny nainstalovat T4. Příspěvek od Oleksandra t4. » 20. června 2013, 08:35. snare axis vwbus-club.org.ua/forum/viewtopic ...

Zjistit více

Kdo namontoval původní zesílené pružiny...

Technické fórum Club Volkswagen Transporter, pro všechny majitele vozů Volkswagen Transporter, Caravelle, Multivan T4 T5 T6.

Zjistit více

Výměna pružin zadního zavěšení - Volkswagen Transporter T4

Na obr. 404 je znázorněno umístění těchto značek. Musíte je hledat pohledem na pružiny zespodu Transporteru T4. ♢ Vyčistěte toto místo. Pružina je sevřena mezi...

Zjistit více

Pružiny zadního odpružení Volkswagen T4. Firemní články...

Typy pružin v zadním odpružení vozu Volkswagen T4 ... Zadní odpružení vozu Volkswagen T4 používá vinuté pružiny (položka 1, obr. 1), vybrané podle...

Zjistit více

Volkswagen Transporter 4. O pružinách. Články společnosti Zip...

Když si koupíte pružiny stejné tuhosti a průměru do Volkswagenu T4... Ale když dáte dvě různé pružiny, tak vám jedna praskne...

Zjistit více

Prosím, řekněte mi, jestli dodáváme náklad... © KLUB...

...co kdybydej to na náklaďák, bude to hučet. vw-bus.ru›Klub majitelů minibusů VW›viewtopic.php… kopie dalších 2 - T-4 zadní pružiny

Zjistit více

LADA VFTS > Tlumiče od wv T4

Nyní jsou vpředu pružiny z Chevroletu Niva, neřezané. ... No od Volts T 4 Max to dali do cross-country, tak si myslím, že jsou otestované...

Zjistit více

Pružiny pro Volkswagen Sharan. Tipy, novinky, fotky

A sám prodejce mi nabídl, že mi dodá pružiny z T4 za 40 USD. Po smutné zkušenosti s instalací zesílených pružin na T4, z nějakého důvodu prodejci...

Zjistit více

Je možné namontovat zadní pružinu z Volkswagenu na Vito 110 CDI...

Je možné namontovat zadní pružinu z Volkswagenu na Vito 110 CDI? ... Na Vitu jsou minimálně 3 druhy tuhosti pružin a na fólii T4 jsou také minimálně tři druhy.

Zjistit více

Výměna zadních pružin Volkswagen Transporter. Než úředníci...

Vzduchové pružiny místo pružin na dopravníku Synchro T4. ... jsou jen čísla. Chci jej nainstalovat na LuAZ, i když jsem dříve nainstaloval kormidelní zařízení Gazelle. předem...

Zjistit více

Je výhodné koupit zadní pružiny pro dopravník T4 na Ukrajině!

Náhradní díly pro Volkswagen T4: zadní pružiny skladem ➡ nejlepší cena v našem Bus Shopu, ... Nutná montáž zadních pružin Transporter T4, ...

Zjistit více

VW-T5-Výměna zadních pružin a gumových úchytů - T5 / T6 Forum

Bylo to jednodušší natáčet, ale musel jsem bojovat s nasazováním. Pro jednoho člověka to opravdu není moc pohodlné. Třetí ruka je málo. Ale hlavním výsledkem není pokles ($)…

Zjistit více

pružiny pro Volkswagen T4 Technická stránka Volkswagen

Kamarád se rozhodl vyměnit pružiny na dopravníku T4 a nevěděl, jaké a která společnost by měla být zakoupena. ... Obvykle dávají K+F, existují dva typy:

Zjistit více

TRANSPORTER PRO VŠECHNY ŽIVOTNÍ PŘÍLEŽITOSTI - ABW.BY

Arthur je uživatelem modelu VW Transporter T4 s 10letýmzažít. Vaše první T-4... Někdy dávají pod zadní pružiny podložky.

Zjistit více

Pružiny pro VOLKSWAGEN TRANSPORTER T3, T4, T5, T6 (VW...

Pružiny pro VOLKSWAGEN TRANSPORTER (T3, T4, T5, T6) rok výroby. 1979 - 2021 s motory 1.6, 1.7, ... Pružiny pro VW TRANSPORTER (T3, T4, T5, T6). Vyberte rok.

Zjistit více